Un polițist din Olt a murit în timp ce încerca să stingă un incendiu de vegetație

0
Publicat:

Un polițist în vârstă de 55 ani a sfârșit tragic în urma rănilor suferite în timp ce încerca să stingă un incendiu de vegetație uscată.

incendiu vegetaţie

Evenimentul a avut loc marți, 12 septembrie 2023, în localitatea Pleșoiu, din județul Olt.

La data de 12 septembrie 2023, în jurul orei 14,40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană se află în stare de inconştienţă pe un teren extravilan al comunei Pleșoiu, județul Olt. La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Găneasa.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din comuna Pleșoiu, a decedat în timp ce încerca să stingă un incendiu de vegetație uscată izbucnit pe un teren agricol, din comuna Pleșoiu”, au precizat polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Bărbatul era polițist în cadrul Serviciului Imigrări. 

Trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cauzei decesului. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au mai precizat polițiștii.

În urma necropsiei se va stabili dacă bărbatul s-a intoxicat cu fum sau a murit din cauza arsurilor suferite. Cert este că echipajul medical al serviciului Județean de Ambulanță Olt ajuns la fața locului l-a găsit cu arsuri grave pe întreaga suprafață a corpului, nemaiputând să-i salveze viața.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite