Român de 35 de ani, mort în Anglia într-un incendiu provocat intenţionat de cetăţeni pakistanezi VIDEO

0
0
Românul a fost găsit după două zile în casa care a ars. Foto: Facebook & captură video YappApp
Românul a fost găsit după două zile în casa care a ars. Foto: Facebook & captură video YappApp

Un incendiu provocat deliberat la o locuinţă din Marea Britanie s-a soldat cu decesul unui român în vârstă de 35 de ani, din Alba Iulia.

Alin Nicolae Gavrilă era în Marea Britanie, la lucru, de 4 ani. Incendiul a fost provocat în noaptea de sâmbătă spre duminică, 9/10 aprilie. Un dosar penal pentru crimă a fost deschis, iar poliţiştii au reţinut un prim suspect. 

Din primele informaţii citate de alba24.ro, în casa respectivă, o casă cu parter şi etaj, unde locuiau mai mulţi cetăţeni români, a fost o petrecere, la care au participat mai multe persoane printre care şi cetăţeni pakistanezi.

La un moment dat ar fi izbucnit un scandal, iar confictul a dus la incendierea casei de către pakistanezi. Tânărul din Alba Iulia nu a avut nici o şansă să se salveze - precizează poliţia din West Yorkshire. 

Pe lângă tânărul din Alba Iulia, alte cinci persoane au fost surprinse în incendiul devastator. Încă un român a fost grav rănit, care ar fi sărit pe geam.

Cei care s-au salvat au primit îngirjiri medicale, la spital. Trupul neînsufleţit al tânărului din Alba Iulia a fost descoperit de poliţişti abia luni, 11 aprilie, după ce în casa devastată de incendiu au fost efectuate cercetări.

incendiu roman anglia

Foto: captură video YappApp

Poliţia din West Yorkshire a transmis un comunicat de presă, marţi, 12 aprilie, în care au precizat că a fost deschis un dosar penal pentru incendiere şi mai mult de atât un prim suspect a fost reţinut în cazul atacului.

VIDEO

În jur de 80 de pompieri au intervenit sâmbătă noaptea pentru a stinge incendiul care ameninţa şi alte case din jur. Victimele care s-au salvat au fost transportate la spitalele din Leeds şi Wakefield, potrivit bbc.com. Poliţia din West Yorkshire derulează o anchetă pentru a elucida cum s-au petrecut faptele.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Concentratul de cupru din România se vinde în China. Guvernul caută o soluţie pentru prelucrarea în ţară

 

Biblioteca celebră din România unde sunt păstrate manuscrise „înlănţuite”, vechi de sute de ani FOTO

Alba Iulia


Ultimele știri
Cele mai citite