Un copil de 7 ani a căzut dintr-un pom, suferind răni grave. A fost transferat cu elicopterul la un spital din Bucureşti

0
0

Vacanţă cu probleme pentru un copil de 7 ani, care se afla la bunici, în zona Caracal, judeţul Olt. Minorul a ajuns de urgenţă la spital, marţi-seara fiind transferat la un spital din Capitală.

Băiatul în vârstă de 7 ani, cu domiciliul în Slatina, se afla, cel mai probabil, la bunici, în localitatea Fărcaşele. În jurul orei 16,00, minorul a fost adus la Spitalul Municipal Caracal, de către rude, după ce băiatul a căzut dintr-un gutui. De la spitalul din Caracal a fost, ulterior, preluat şi transferat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, iar după alte investigaţii medicii de la Slatina au luat decizia transferului la Spitalul „Bagdasar Arseni“ din Bucureşti. 

„Copilul preluat era conştient, stabil hemodinamic, diagnosticul de transfer fiind fractură-tasare de corp vertebral C7. Este fără interesare mielică“, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, medicul Alina Duminică.

Mai multe - Slatina

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite