Un candidat la o primărie din Olt a confundat Nașterea Domnului cu Învierea. Ce i-au transmis internauții

0
Publicat:

Candidatul PNL la Primăria Valea Mare din județul Olt a vrut să le transmită alegătorilor un mesaj în noaptea de Înviere, doar că a încurcat sărbătorile. Dan Gheorghe a vorbit în discursul său despre momentul biruinței binelui asupra răului și despre Nașterea lui Iisus Christos.

Captură video
Captură video

Dan Gheorghe, candidatul PNL la funcția de primar al comunei Valea Mare din județul Olt s-a pregătit pentru discursul pe care l-a ținut în noaptea de Înviere. Gheorghe a ales să se filmeze stând pe o canapea, iar din decor nu au lipsit coșul cu ouă încondeiate și o lumânare aprinsă. 

Este Noaptea de Înviere, cea mai importantă sărbătoare a creștinătății! Lumina Sfântă, simbol al biruinței binelui asupra răului și Nașterea lui Iisus Christos să vă inunde casa și să vă aducă numai armonie, fericire și multă iubire", și-a început discursul candidatul.

„Să aveți sufletul curat, trupul sănătos și să petreceți clipe minunate alături de cei dragi. Tot ce este rău să piară din viața noastră, iar binele să ne unească, să ne facă mai drepți și mai atenți la nevoile celorlalți. Vă doresc sănătate și un Paște Fericit!”, a transmis Dan Gheorghe.

Video postat pe rețele de socializare a devenit viral imediat ce mai mulți internauți au sesizat greșeala. „Aoleu, nea Gheorghe încurcași sărbătorile. Nu e Crăciunul, nene... Sunteți răi, fraților, s-a născut din morți, nu înțelegeți voi substratul", i-au transmis ironic alții.

 Dan Gheorghe nu este la prima gafă politică, după cum au menționat au comentat jurnaliștii de la reporter24. ro.

O pată neagră din CV-ul său este aceea că ocupa funcția de director economic atunci când fosta fabrică „Textila” din Slatina a fost vândută. În mod bizar, el a rămas proprietar al halelor unde funcționează un centru comercial (bazar) şi un celebru supermarket", a menționat sursa citată.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite