Un bărbat de 52 ani a dispărut de la o fermă din Rusăneşti, Olt. Patronul a anunţat Poliţia după o zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii, jandarmii şi salvatorii ISU desfăşoară căutări în zonă FOTO: martor
Poliţiştii, jandarmii şi salvatorii ISU desfăşoară căutări în zonă FOTO: martor

Bărbatul dispărut are 52 ani şi lucra la o fermă de vaci din localitatea olteană Rusăneşti. Ultima dată bărbatul a fost văzut în noaptea de marţi spre miercuri, 6/7 aprilie 2021.

Angajatorul său a anunţat joi-dimineaţă, în jurul orelor 11,00, dispariţia lui Viorel Trepăduş. Bărbatul, domiciliat în Caracal, dar cu reşedinţa chiar la ferma la care lucra, a fost văzut ultima dată în nopate ade marţi spre miercuri. Pentru că miercuri patronul nu a dat de el, a doua zi, adică astăzi, joi, 8 aprilie 2021, a anunţat poliţia.

„În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Corabia au fost sesizaţi de un bărbat, de 48 de ani, din comuna Rusăneşti, cu privire la faptul că TREPĂDUŞ VIOREL, îngrijitor la o stână din comuna Rusăneşti, ar fi plecat de la locul unde îşi desfăşura activitatea şi nu a mai fost văzut.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Corabia  şi cei din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au demarat de îndată verificări şi activităţi de căutare a persoanei dispărute. A fost solicitat sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt şi al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Matei Basarab "Olt.

disparut rusanesti

TREPĂDUŞ VIOREL prezintă următoarele semnalmente: 1.60 m înălţime, poartă mustaţă, păr grizonant.

Se presupune că acesta purta o geacă neagră din piele, pantaloni de trening, cizme de cauciuc şi fes negru.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să
apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie“, este apelul poliţiştilor care desfăşoară de câteva ore căutări.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite