Un bărbat a anunţat Poliţia că a surprins un pădurar la furat. Pădurarul a sunat şi el la 112. „Mascaţii“ au intervenit la faţa locului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A fost nevoie ca luptătorii de la Acţiuni Speciale să intervină FOTO: arhiva
A fost nevoie ca luptătorii de la Acţiuni Speciale să intervină FOTO: arhiva

Un conflict între doi bărbaţi, unul dintre ei pădurar, s-a iscat joi-seara, 7 octombrie 2021, într-o pădure din Olt. Pădurarul s-a apărat cu arma deţinută legal, celălalt bărbat a lovit cu bâta. în cele din urmă au intervenit „mascaţii“.

Conflictul s-a consumat într-o pădure de pe raza localităţii Vâlcele. 

Un bărbat în vârstă de 55 ani a apelat direct Secţia de poliţie Coteana, anunţând că un ăădurar a fost surpins la furat în pădure. Apelantul nu a mai aşteptat să vină Poliţia, iar între acesta şi pădurar s-a iscat un conflict. Pădurarul a tras cu arma pe care o avea în dotare, celălalt bărbat implicat a lovit şi el o bâtă, la final pădurarul necesitând îngrijiri medicale şi fiind transportat la spital. Poliţiştii încearcă acum să desluşească ce s-a întâmplat acolo cu adevărat, cert fiind faptul că bătaia s-a oprit doar la intervenţia trupelor speciale.

„La data de 07 octombrie a.c., ora 21:25, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt – Secţia nr.4 Poliţie Rurală Coteana au fost sesizaţi prin apel direct, de către un bărbat de 55 de ani, din comuna Vâlcele, cu privire la faptul că ar fi surprins un bărbat, pădurar, în timp ce sustrăgea lemne din pădurea Momiceanca, situată pe raza comunei Vâlcele.

Până la sosirea poliţiştilor, conflictul dintre cei doi bărbaţi ar fi escaladat, pădurarul executând un foc de avertisment în plan vertical cu un pistol neletal, pe care îl deţinea în mod legal, iar ulterior, l-ar fi lovit cu mânerul pistolului pe bărbatul de 55 de ani.

De asemenea, pădurarul a sesizat printr-un apel de urgenţă 112 faptul că are o stare conflictuală cu mai multe persoane şi ar fi fost lovit cu o bâtă la nivelul capului“, au comunicat reprezentanţii Olt.

La locul conflictului au intervenit trei echipaje de poliţie şi o grupă de luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Olt, poliţiştii aplanând conflictul şi ridicând arma folosită în vederea continuării cercetărilor.

„Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, continuând cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt“, au mai precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite