Trei procurori de la parchetele din Olt revin la post, după ce Secţia pentru procurori a CSM le-a încetat delegarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi procurori revin la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, un al treilea pleacă de aici FOTO: arhiva
Doi procurori revin la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, un al treilea pleacă de aici FOTO: arhiva

În urma aprobării ordonanţei de urgenţă privind legile Justiţiei, care a impus noi reguli de vechime în cazul admiterii delegării procurorilor la instituţii cu rang superior, trei procurori revin la post în Olt.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a luat ieri, 17 octombrie 2018, în discuţie menţinerea pe funcţii de conducere şi de execuţie a procurorilor delegaţi , fiind păstraţi acei procurori care îndeplinesc noile condiţii de vechime. Printre cei aproape 50 de magistraţi care, însă, se întorc la post, pentru că fie nu au vechimea solicitată, fie nu au gradul necesar, conform noilor reglementări,  pentru a activa în cadrul parchetului  în care au fost delegaţi,  sunt şi trei din judeţul Olt.

Este vorba de Marian Eugen Moşteanu şi Corneliu Marinel Pavel, delegaţi la Direcţia Naţională Anticorupţie, care se întorc pentru că nu îndeplinesc condiţiile de vechime (cel puţin 10 ani) la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, şi de Mihaela Florina Bădan, delegată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care se întoarce, pentru că nu îndeplineşte condiţia de grad, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Balş.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite