Tir cu deşeuri de lemn răsturnat la Stoeneşti-Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cabina s-a desprins de axul central al tirului şi s-a răsturnat pe carosabil
Cabina s-a desprins de axul central al tirului şi s-a răsturnat pe carosabil

Şoferul unui tir a scăpat ca prin minune cu viaţă după ce tirul pe care îl conducea s-a răsturnat în această dimineaţă pe raza comunei Stoeneşti din judeţul Olt.

Echipajul de prim-ajutor din cadrul SMURD Stoeneşti a intervenit în această dimineaţă, orele 04.46, pe DN 6-E 70, pe raza localităţii Stoeneşti, pentru a acorda îngrijiri medicale unui bărbat de 43 de ani, victimă a unui accident rutier.

Ajunşi la locul intervenţiei împreună cu un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Olt, salvatorii SMURD au găsit capul tractor al autotrenului răsturnat în afara carosabilului şi pe şoferul acestuia, Daniel F., în viaţă.
“Conducătorul auto al tirului era în stare conştientă în afara cabinei, care se afla răsturnată pe carosabil. Pacientul prezenta leziuni uşoare, respectiv un hematom la nivelul ochiului drept, zgârieturi la nivelul feţei şi o plagă la membrul inferior stâng, în zona gambei. Pacientul a fost transportat la Spitalul municipal din oraşul Caracal şi, apoi, transferat la Spitalul Clinic Nr. 1 din Craiova unde a rămas internat”, a declarat plutonier Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Matei Basarab” Olt.

La locul accidentului s-a deplasat şi o autospecială pentru lucru cu apă şi spumă, care a asigurat măsurile elementare de prevenire şi stingere a incendiilor pe timpul intervenţiei şi a acţionat pentru spălarea carosabilului de uleiul şi combustibilul scurs pe acesta în urma accidentului. 
Din primele verificări se pare că incidentul rutier a fost cauzat de explozia a două cauciucuri din spatele tirului. Încărcatura cu deşeuri lemnoase a rămas intactă pe carosabil, doar cabina s-a dezmembrat de axul central al tirului şi s-a răsturnat.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite