Tânăr prins de polițiști „zburând“ pe drumul E 574: avea o viteză de peste 210 km/h

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Olt a fost surprins circulând pe drumul european E 574 cu o viteză de 217 km/h pe un sector de drum în care limita maximă este de 100 km/h. Bărbatul nu era singur în mașină, ci mai avea trei pasageri.

Tânăr surprins conducând cu viteză excesivă deși mai avea trei pasageri. FOTO IPJ Olt
Tânăr surprins conducând cu viteză excesivă deși mai avea trei pasageri. FOTO IPJ Olt

Polițiștii l-au surprins în apropierea localității Scornicești pe șoferul care se deplasa dinspre Slatina către Pitești. Acesta se afla în mașină cu un alt tânăr și cu două fete și cel mai probabil a vrut să-i impresioneze. 

„În noaptea de 19/20 august 2022, în jurul orei 23:20,  polițiștii Serviciului Rutier Olt, în timp ce desfășurau activități specifice, au depistat în trafic, pe Drumul Național 65 -  European 574, la kilometrul 66, pe sensul de mers Slatina către Pitești, în apropierea localității Scornicești, un bărbat, de 37 de ani, din comuna Valea Mare, județul Olt, care a condus un autoturism cu viteza de 217 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 100 km/h“, au precizat reprezentanții Poliției Olt.

Șoferul a fost sancționat cu amendă de 1.450 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație, au mai precizat polițiștii.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite