Șoferi drogați, depistaţi pe Autostrada Soarelui conducând cu viteză excesivă

0
0

Doi şoferi au fost depistaţi sâmbătă, pe Autostrada Soarelui, conducând cu viteză excesivă şi sub influenţa drogurilor. Ambii s-au ales cu dosar penal și au fost sancționați contravențional, conform Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Șoferi depistaţi conducând sub influenţa substanţelor psihoactive Foto: IGPR
Șoferi depistaţi conducând sub influenţa substanţelor psihoactive Foto: IGPR

Astfel, potrivit unui comunicat al IGPR, sâmbătă dimiineața, la ora 09.30, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au depistat în trafic, pe Autostrada A2, un bărbat care conducea cu 181 de km/h. Iar în urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat pozitiv la cannabis.

Pentru abaterile constatate, conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.305 lei și i s-a reținut permisul de conducere, pentru 90 de zile.

Tot sâmbătă, a fost depistat un bărbat care conducea pe Autostrada A2, cu 153 de km/h, iar, în urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat pozitiv la opiates.

Acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 580 de lei și i s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Potrivit sursei citate, acțiunea polițiștilor continuă.

Evenimente


Ultimele știri
Cele mai citite