Tânăr de 27 de ani găsit spânzurat în locuinţa sa din Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au preluat cercetările
Poliţiştii au preluat cercetările

Cadavrul unui tânăr de 27 de ani a fost găsit duminică după-amiază în propria locuinţă din municipiul Slatina. Persoana care a făcut funebra descoperire a fost chiar sora acestuia.

 Cei care au intervenit primii la faţa locului a fost echipajul de prim-ajutor al SMURD Slatin din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Matei Basarab” Olt. Aceştia au fost solicitaţi la o adresă de pe bulevardul A.I. Cuza, unde li s-a raportat un cadavru.

„Echipajul SMURD a intervenit la locul solicitării, dar nu au putut ajuta face nimic. Aceştia au găsit cadavrul unui bărbat de 27 de ani, în baia proprie, spânzurat de clanţa de la uşă. Victima a fost găsită fără puls, fără respiraţie şi prezentând rigiditate cadaverică, fapt pentru care nu a mai fost nevoie de manevre de resuscitare. Poliţia continuă cercetările”, a declarat plutonier Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

Din primele cercetări se pare că victima, Marian Croitoru, ar fi avut un moment acut de depresie. Mama acestuia lucra peste hotare, iar tatăl său este internat într-un spital din Capitală. De menţionat că persoana care a făcut macabra descoperire a fost chiar sora victimei.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite