Spitalul Slatina, dotat cu televizoare, frigidere şi saltele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pacienţii vor avea condiţii mai bune în saloane
Pacienţii vor avea condiţii mai bune în saloane

Protocolul de colaborare dintre Primăria Slatina şi Consiliul Judeţean Olt începe să producă efecte la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina.

Cu banii alocaţi de cele două instituţii au început să se facă investiţii în spital. „S-au achiziţionat 300 de saltele, 104 televizoare şi 116 frigidere. Nu vor fi dotate toate saloanele acum, însă aceasta este prima etapă. Vom mai achiziţiona, probabil la anul, şi pentru restul saloanelor“, a spus Romeo Stănculescu, directorul medical al SJU Slatina. Acesta nu a ştiut să spună câţi bani s-au cheltuit din visteria spitalului pe aceste dotări. Nici Nicu Vladu, managerul unităţii sanitare nu a putut fi contactat pentru a oferi această informaţie. Chiar dacă nu ştiu cât au costat saltelele şi aparatura, pacienţii spitalului se bucură că vor avea parte de o şedere mai „uşoară“ în spital. „Eu am fost externată şi nu am apucat să văd televizoarele şi frigiderele în saloane. Consider că e un lucru bun, că înainte stăteam cu mâncarea pe geam să nu se strice şi ar fi bun şi un televizor în salon“, a spus Mioara Păun, de 65 ani, din Slatina.

Protocol de colaborare pentru îmbunătăţirea condiţiilor din spital

Primăria Slatina şi Consiliul Judeţean Olt au încheiat un acord de colaborare în scopul îmbunătăţirii calităţii serviciilor medicale la Spitalul Slatina. Atât primăria, cât şi Consiliul Judeţean au virat în conturile spitalului câte 500.000 lei. Banii vor fi utilizaţi pentru montarea de camere de supraveghere în tot spitalul, instalarea de duşuri şi cititoare de carduri pentru acces, înlocuirea tâmplăriei şi anveloparea corpului principal dar şi pentru achiziţia de echipamente şi instrumentar medical.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite