Slatina: VIDEO Elevă legată la mâini de către dirigintă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luiza Cosmei, elevă în clasa a V-a la Şcoala Numărul 7 Nicolae Titulescu din Caracal, susţine că a fost legată de mâini de diriginta ei, în timpul orei de informatică.

Fetiţa în vârstă de 11 ani povesteşte că a trecut printr-o mare ruşine. După ce a fost legată, colegii de clasă au bajocorit-o. „Doamna dirigintă le-a spus să nu îmi dea drumul şi să mă lase aşa până la terminarea orelor. Am încercat să scap, însă nu am reuşit. Au fost clipe de groază pentru mine“, a povestit Luiza.

Mama fetei legată cu mâinile la spate

image

„Am legat-o ca să nu chiulească“. Este explicaţia unei profesoare de informatică din Caracal, care şi-a legat o elevă chiar în timpul orelor de curs.

Diriginta care a legat-o şi directorul şcolii

image

Carmen Matei, diriginta elevei, recunoaşte că a legat-o de mâini, însă spune că nu a vrut să îi facă niciun rău.

Diriginta arată clasa unde învaţă eleva

image

„Este un copil-problemă. Am încercat să o conving să nu îşi mai bată colegii şi să nu mai chiulească de la ore. Din momentul în care am legat-o de mâini şi până a plecat acasă au trecut câteva ore bune. Îmi pare rău că am căzut în plasa ei, eu, o femeie la 55 de ani. Am vrut doar să o ajut , iar de fiecare dată am discutat cu ea şi am încercat să o aduc pe drumul cel bun. Voi suporta consecinţele“, a spus profesoara Carmen Matei.

Eleva în vârstă de 11 ani, din Caracal, care a fost legată cu mâinile la spate de către diriginta sa, a fost mutată de către părinţi de la şcoala în care studia la o altă unitate de învăţământ, fata începând, totodată, şedinţe de psihoterapie.

Liceul din Caracal unde învaţă fata

image
Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite