Slatina: Mama pompierului erou de la Dragonul Roşu: "Ionuţ, cum o să trăim fără tine?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toată comuna Valea Mare l-a plâns pe Ionuţ Ungureanu, eroul de 24 de ani, care a murit în  timp ce încerca să îşi salveze un coleg. Eroul a fost înmormântat ieri cu gardă de onoare.

Colegii lui Ionuţ şi-au amintit cu groază momentul în care acesta a dispărut. „Am observat lipsa lui Ionuţ şi a altui coleg al nostru, care acum este în spital, în momentul în care am tras furtunele. Am anunţat şeful grupului de intervenţie că lipsesc doi dintre colegi. Norocul meu a fost că mi s-a terminat oxigenul din butelie şi am ieşit mai repede afară. Dacă mai întârziam un pic, puteam fi prins şi eu sub tavanul care s-a prăbuşit”, a povestit Florin Bratu, de la Detaşamentul Dămăroaia.
Colegii pompierului l-au condus până la biserică şi de acolo la cimitir. În curtea bisericii, mama eroului a leşinat şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. „Ionuţ, cum o să trăim fără tine? Ce rost mai are viaţa noastră? Doamne, de ce nu i-ai dat o mână de ajutor că poate scăpa cu viaţă”, strigau părinţii pompierului. „Probabil Dumnezeu l-a luat pe Ionuţ aşa devreme pentru că avut nevoie de un erou”, a spus Gheorghe Năstăsie, şeful ISU Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite