Slatina este “epicentrul” furturilor auto din judeţul Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Furturile din autoturisme au loc prin spargerea unuia dintre geamurile maşinii
Furturile din autoturisme au loc prin spargerea unuia dintre geamurile maşinii

În municipiul Slatina au loc cele mai multe infracţiuni constând în furturi auto din întreg judeţul Olt. Declaraţia îi aparţine şefului poliţiştilor olteni, comisarul-şef Ion Voicu.

Cele mai multe furturi auto din judeţul Olt se înregistrează în municipal Slatina, a declarat, luni – 24 septembrie, comandantul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, comisar-şef Ion Voicu. Acesta a spus că, în acest sens, s-a întocmit un cerc de suspecţi care, în perioada următoare, vor fi aduşi în faţa justiţiei.

“Din analizele făcute de noi am descoperit că, de exemplu, la Slatina au avut loc, în acest an, cele mai multe infracţiuni constând în furturi auto. Se fură orice: de la poşete, borsete, telefoane, laptopuri ş.a. Metoda este una devenită tradiţională: se sparge rapid unul dintre geamurile autoturismului şi totul se termină în câteva secunde. Noi am terminat de curând identificarea celor mai mulţi dintre autorii acestor furturi din autoturisme şi, în perioada imediat următoare, vom organiza flagranturi cu poliţişti sub acoperire şi îi vom aresta. Este doar o problemă de timp”, a afirmat Voicu.

Conform statisticilor IPJ Olt, de la începutul anului şi până în prezent, pe raza judeţului au avut loc 80 de furturi din autoturisme, dintre care aproximativ 50 s-au produs în Slatina.

Poliţiştii recomandă proprietarilor de autoturisme să nu lase bunuri de valoare în interiorul maşinilor, iar, când sunt la drum, să ţină cât mai aproape obiectele folosite des - poşete, borsete - şi să nu le lase pe bancheta din spate.

Ai aflat ceva interesant, ai un pont ori ai pozat sau filmat ceva ?... Scrie-ne pe adevarul_de_slatina@yahoo.ro !

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite