Slatina: Eroul de la Dragonul Roşu, comemorat de Ziua Pompierilor: “Ionuţ, încă te aşteptăm acasă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ Ungureanu, pompierul erou din comuna Valea Mare, care la sfârşitul lunii mai a care a căzut la datorie, sfârşind în incendiul de la complexul comercial “Dragonul Roşu” din Capitală a fost comemorat ieri.

Familia, pompieri olteni însoţiţi de şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, colonelul Gheorghe Năstasie, dar şi apropiaţi ai tânărului s-au adunat ieri la mormântul lui unde l-au plâns şi s-au rugat pentru sufletul lui.
“Ionuţ, nu mai putem fără tine, copilul nostru. Dacă ştiam că se întâmplă aşa ceva intram noi în foc în locul tău şi te salvam. Te aşteptăm acasă, băiatul nostru. Stăm la colţul gardului şi ne uităm de tine aşa cum făceam când ştiam că trebuie să vii acasă”, a strigat plângând, mama tânărului.
“Ne e foarte dor de Ionuţ. Sunt aproape patru luni de când a murit, iar durerea la noi în casă este foarte mare. Încă nu ne vine să credem ce s-a întâmplat”, a spus printer lacrimi, fratele lui Ionuţ Ungureanu.
Ionuţ a murit după ce un tavan s-a prăbuşit peste el. Pompierul a fost avansat  post-mortem la gradul de sublocotenent. Grupa de Intervenţie nr 2 a Detaşamentului Dămăroaia, unde el lucra de doi ani, poartă acum numele sublocotenent post-mortem Ionuţ Ungureanu.



Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite