Slatina: Eliberat din arest împreună cu Chelu, Bunu revine la conducerea Altur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul de Administraţie al companiei a decis ieri încetarea interimatului lui Mihai Brânză şi revenirea pe postul de preşedinte al lui Antonel Cristi Bunu, suspendat după arestarea şi cercetarea sa în dosarul „mită pentru Fătuloiu”, împreună cu principalul acţionar Altur Cătălin Chelu.

Altur Slatina a raportat ieri Bursei de Valori Bucureşti încetarea suspendării preşedintelui Consiliului de Administraţie, Antonel Cristi Bunu. Decizia a fost luată în şedinţa din aceeaşi zi, membrii CA hotărând încetarea calităţii de preşedinte interimar al lui Mihai Brânză şi revenirea lui Bunu pe post.
Cristi Bunu a fost suspendat de la conducerea CA a fabricii de piese şi accesorii auto după ce a fost arestat  în dosarul “mită pentru Fătuloiu” împreună cu Cătălin Chelu- principalul acţionar Altur, Gabriel Cosntantinescu- fost director de management la Altur în urmă cu trei ani şi Ştefan Badea. Încetarea suspendării lui Bunu de la conducerea Altur se datorează deciziei Curţii de Apel Bucureşti de pe 11 februarie, prin care cei patru oameni de afaceri au fost eliberaţi şi sunt cercetaţi în stare de libertate.
Potrivit DNA, aceştia au fost trimişi în judecată sub acuzaţia că ar fi încercat să îl mituiască pe fostul secretar de stat în MAI, Dan Valentin Fătuloiu.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite