Slatina: Elevii de la Ion Minulescu, campionii Olimpiadei Liceelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o lună de zile de întreceri sportive, concursuri la diferite materii, dar şi probe de abilităţi practice, grafitti sau voluntariat, elevii Colegiului Naţional Ion Minulescu au luat Cupa Olimpiadei Liceelor.

Sute de liceeni au luat cu asalt străzile oraşului aseară şi îmbrăcaţi în culorile reprezentative ale colegiului lor au venit pe esplanada din faţa Palatului de Justiţie ca să îşi susţină liceul în bătălia finală. Galeriile s-au întrecut pe tot parcursul olimpiadei pentru că şi cea mai bună dintre ele a fost premiată cu 1500 de lei, bani câştigati de Liceul Metalurgic.

Elevii donatori de sânge au câştigat proba de voluntariat

Ulitima zi a competiţiei a fost una dificilă pentru că liceele şi-au trimis la luptă cele mai frumoase fete şi cei mai sexy băieţi, dar şi cei mai talentaţi cântăreţi şi dansatori. „Se pregătesc intens un an de zile ca să câştige cupa pentru că esre o mândrie să ştii că atunci când ai fost licean ai câştigat Olimpiada Liceelor. Chiar dacă este an de criză, am organizat acest concurs”, a explicat primarul Darius Vâlcov.
De criză a cântat şi grupul vocal de la CN Nicolae Titulescu care a obţinut premiul special la proba de interpretare, premiul I în valoare de 1400 de lei fiind obţinut de Ioana Anuţa care a reprezentat CN Ion Minulescu. Cea mai frumoasă liceancă este de la Titulescu şi a câştigat un premiu de 800 de lei, iar titlul de mister i-a revenit unui tânăr de la Liceul cu Program Sportiv. Proba de dans a fost câştigată de Colegiul Economic PS Aurelian, iar cea de abilităţi practice de elevii de la Ion Mincu care au reabilitat faţada liceului şi au mărit parcarea, tot ei fiind câştigătorii şi ai probei de voluntariat când au donat 100 de litri de sânge.
Cupa a mers în acest an la Minulescu care va primi din partea primăriei dotări în valoare de 35 000 de lei, pe locul II fiind Radu Greceanu, colegiul care a câştigat anul trecut. „Vă mulţumesc mult copii pentru efortul vostru. Suntem cei mai buni”, a spus Aurelia Cotoşman, directoarea CN Ion Minulescu.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite