Slatina: Bercea Mondial la proces: "Nu vreau să fiu audiat pentru că nu mă simt bine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou termen a avut loc astăzui la Tribunalul Olt, în cazul lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial. Florin Anghel, fiul acestuia, a susţinut că nici el, nici tatăl său, nu au luat parte la scandalul în urma căruia a fost înjunghiat Mercedes.

Bercea Mondial s-a prezentat astăzi în faţa magistraţilor de la Tribunalul Olt, la termenul din procesul în care este acuzat de tentativă de omor calificat. Interlopul din Drăgăneşti-Olt a refuzat facă declaraţii cu privire la înjunghierea nepotului său, Ionuţ Anghel, zis Mercedes. „Nu vreau să fiu audiat acum, pentru că nu mă simt bine. Vreau să fie audiată partea vătămată. Eu voi fi audiat la următorul termen de judecată“, a declarat Bercea în faţa magistraţilor. Aceştia i-au audiat pe rând pe Florin Anghel, fiul lui Bercea, pe mama lui, Fănica Anghel, şi pe victimă, Ionuţ Anghel.

Florin a povestit ce a făcut în seara în care a fost acuzat că a luat parte la scandalul în urma căruia a fost înjunghiat vărul său, Mercedes. „Eu sunt nevinovat. În acea seară nu eram la Drăgăneşti. Am plecat la Piteşti, în jurul orei 17.00, cu un prieten, ca să-şi ia o maşină. Am revenit la Slatina pe la 20.00 - 20.30, l-am lăsat pe amicul meu acasă, după care m-am dus la locuinţa mea. Am mers apoi până la un bancomat, mi-am alimentat maşina şi, în timp ce eram la staţia PECO, m-a sunat fratele meu, Anghel Grinică. El mi-a zis că a fost la Drăgăneşti, să-l caute pe fratele nostru, Laurenţiu, şi a intrat în barul Cabano. Aici s-a întâlnit cu Ionuţ Anghel, care l-a întrebat ce caută în bar. Grinică s-a speriat şi l-a înjunghiat pe Ionuţ cu un briceag sau cu un cuţit. Atât mi-a zis Grinică la telefon. Am ajuns acasă şi am sunat-o pe mama, ea mi-a spus că e la poliţie. M-am dus şi eu la poliţie, am stat cam cinci minute, după care m-am întors acasă“, a afirmat Florin.

image

Rudele lui Bercea au venit la proces

"Nu l-am imobilizat pe Ionuţ"

El a ţinut să-l disculpe şi pe Bercea Mondial în faţa magistraţilor. „Nici tatăl meu nu este vinovat. Eu, când am plecat la Piteşti, am vorbit cu el la telefon, mi-a zis că e la Bucureşti, să vândă un teren. Nu este adevărat că eu l-am imobilizat pe Ionuţ. Acuzaţiile lui se explică prin faptul că noi am avut mai multe conflicte, de-a lungul timpului“, a mai spus Florin Anghel.

Şi Fănica a declarat în faţa instanţei că soţul ei este nevinovat. "Nu soţul meu l-a înjunghiat pe Mercedes, ci unul dintre copiii mei, Grinică. Soţul meu era la Bucureşti când s-a întâmplat necazul. Abia când a venit acasă a aflat de la un nepot ce au făcut copiii. Atunci a luat maşina şi s-a dus la Drăgăneşti să vadă ce s-a întâmplat", a susţinut Fănica. În timp ce Florin susţine că a doua zi după incident s-a întâlnit la Judecătorie cu tatăl lui, care i-ar fi zis: «M-aţi mâncat voie pe mine», Fănica afirmă că Bercea s-ar fi aflat la Bucureşti în acea zi. "Pe 18, soţul meu a plecat din nou la Bucureşti să vadă ce face cu terenul, dacă îl vinde. Nu a fost căutatat de poliţie, nu nimic. Am aflat de la televizor că rudele noastre îl acuză pe bercea ca fiind agresorul. Seara, soţul a venit acasă şi nu a mai plecat nicăieri", a mai spus Fănica. Florin Anghel este acuzat de complicitate la tentativă de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea oridinii publice, iar Fănica este cercetată pentru instigare la mărturie mincinoasă.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite