Slatina: Au provocat accidente, băuţi la volan. Recordul alcoolemiei este de 1,18 mg/l

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei şoferi s-au urcat la volan după ce consumaseră băuturi alcoolice şi au provocat accidente rutiere, în urma cărora trei tineri au ajuns la spital. Un alt şofer ameţit de aburii bahici a fost surprins în trafic de poliţişti înainte de a răni pe cineva.

Azi-noapte, la ora 1.30, un minor de 14 ani, din comuna Rusăneşti, în timp ce se deplasa pe DJ 642, a fost accidentat de o maşină al cărui şofer a părăsit locul accidentului. Copilul a fost internat la Spitalul Corabia. Poliţiştii l-au identificat pe şoferul vinovat ca fiind un tânăr de 21 ani din judeţul Bacău. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat o concentraţie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ieri, alţi doi şoferi băuţi au provocat accidente rutiere, soldate cu victime. La ora 00,40, pe raza comunei Pleşoiu, sat Schitul din Deal, Cristian N., de 34 ani, din Slatina, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală a lovit frontal un autoturism parcat neregulamentar, pe sensul de deplasare al acestuia. Un tânăr slătinean de 24 de ani aflat lângă autoturismul parcat a fost rănit, fiind internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat o concentraţie de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.
După-amiaza, ora 17,30,  pe D.N. 6 E, pe raza comunei Dăneasa, în afara localităţii, Dan M., de 41 ani, din comuna Radomireşti, din cauza carosabilului umed a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în afara ei. Autoturismul este înmatriculat în Spania, iar şoferul nu poseda permis de conducere. Din accident a rezultat vătămarea corporală a unui tânăr de 13 ani din municipiul caracal, pasager pe bancheta din spate, acesta fiind transportat la Spitalul  Caracal, şi, ulterior, la Spitalul Craiova. “Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest şi a rezultat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i  recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, spune comisar şef de poliţie Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Oprit la timp
Un alt şofer băut a fost depistat în trafic de către poliţiştii corăbieni sâmbătă seara, pe  raza comunei Orlea. Iancu M., de 65 ani, din localitate, fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite