Rezultate Alegeri Parlamentare 2012 / Oltul, plasat pe locul 3 pe ţară la numărul de incidente electorale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vot la Olt... (Foto: Mugurel Manea)
Vot la Olt... (Foto: Mugurel Manea)

Judeţul Olt nu se plasează doar pe un loc fruntaş în ce priveşte prezenţa mare la urne, ci şi la numărul de incidente electorale. Astfel, potrivit unei evidenţe a Centrul de Comunicare Judeţean pentru alegerile parlamentare, de la deschiderea urnelor şi până la orele 18.00 se înregistraseră un număr de 33 de “posibile incidente electorale”.

Centrul de Comunicare Judeţean (CCJ) Olt pentru alegerile parlamentare inventariază incidentele electorale de orice natură. Potrivit ultimelor cifre valabile pentru orale 18.00, pe raza judeţului Olt au fost semnalate 33 de “posibile incidente electorale”, cum au fost ele clasificate de către reprezentanţii CCJ Olt.

“Majoritatea incidentelor semnalate au fost la numărul de telefon 112. Cele mai multe dintre acestea au făcut referire la transportul cetăţenilor la vot fără respectarea prevederilor legale, continuarea campaniei electorale ori suspiciuni de mită electorală. În urma verificărilor efectuate până în prezent s-a stabilit că aspectele sesizate nu se confirmă”, a declarat comisar-şef Claudia Radu, şeful CCJ Olt şi, totodată, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.
 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite