Programul spectacolelor de Crăciun şi Revelion la Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile locale din Slatina au pregătit un program special pentru locuitorii urbei atât pentru seara de Crăciun, cât şi pentru noaptea de Revelion. Muzică populară, muzică uşoară, cadouri împărţite copiilor cuminţi din oraş şi o serie de alte surprize, toate fac parte din programul pregătit de autorităţi pentru acest sfârşit de an.

Programul din seara zilei de 24 decembrie, adică de Crăciun, este unul a cărui acţiune se va derula pe esplanada din centrul urbei. Totul va începe la ora 17.00 cu un program artistic oferit de copiii de la Palatul Copiilor “Adrian Băran” din municipiu. Concomitent, undeva între orele 17.25 - 17.40, în acelaşi loc se va desfăşura un număr special din care nu vor lipsi magicieni, prinţese şi clovni. Ulterior, până în jurul orelor 18.30, tot copii de la Palatul Copiilor “Adrian Băran” vor susţine un alt program artistic cu muzică şi nu numai.

Marele moment al serii va avea loc la orele 18.30, când însuşi Moş Crăciun îşi va face apariţia pe esplanadă şi va împărţi cadouri copiilor cuminţi din municipiu. Desigur, cei mici va trebui să facă dovada în acest sens, astfel că vor recita poezii, vor interpreta melodii la alegere etc. Seara va fi încheiată tot de elevii Palatului Copiilor “Adrian Băran” Slatina, ce vor pune în scenă încă un program artistic special.

Ceva mai simplu - dar de efect -, va fi programul pregătit de autorităţile locale pentru seara de Revelion. Slătinenii care vor să petreacă Noaptea dintre Ani în mijlocul oraşului vor fi aşteptaţi tot pe esplanadă după ora 21.00. 

Programul artistic al serii va fi unul susţinut de artişti de muzică uşoară, precum: Alina Eremia, Like Chocolate, Dorian Popa sau Eduard Sanda, dar nu va lipsi nici muzica populară/etno. În acest sens, pe o scenă ce va fi amenajată în locul menţionat, vor cânta: Lorena, Maria Ghinea şi Ansamblul Profesionist “Doina Oltului”. Programul va începe la ora 21.00 şi se va finaliza la ora 01.00 cu un spectaculos foc de artificii. Cu puţin timp înainte de trecerea în Noul An, reprezentanţi ai Primăriei vor distribui gratis sticle cu şampanie. 

  

Vă mai recomandăm, pe aceeaşi temă:

FOTO-VIDEO  Mii de slătineni au petrecut Revelionul 2013/2014 în centrul oraşului

Revelionul 2015, oferte şi tarife în Slatina pentru amatorii de distracţie

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite