Produse de damă ilegale descoperite de poliţişti la Scorniceşti din întâmplare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii i-au conficat patroanei de magazin toate produsele transportate ilegal...
Poliţiştii i-au conficat patroanei de magazin toate produsele transportate ilegal...

Patroana unui magazin din Cariova ce comercializează produse de damă a fost amendată de poliţiştii din Scorniceşti după ce s-a descoperit că femeia transporta marfă fără a deţine documente legale pentru produsele respective. Poliţiştii au descoperit ilegalitatea cu prilejul unui control de rutină efectuat pe raza oraşului menţionat.

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliţie Judţean Olt, împreună cu colegi din cadrul Formaţiunii Rutiere din structura Poliţiei oraşului Scorniceşti, în timp ce efectuau controlul traficului rutier, au oprit pentru un control de rutină un autoturismul inmatriculat în Craiova. Dacă şoferul acestuia, Cosmin T. (36 ani), din municipiul Craiova, a fost găsit în regulă, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre marfa transportată de către acesta.

“La controlul efectuat de colegi imei s-a constatat că, în autoturism, se aflau un număr de 12 genţi de damă şi 10 portmonee tot de damă, în valoare totală de 1.790 lei, ce aparţineau lui Oana T., pasager în autoturism. Din verificările ulterioare s-a stabilit că femeia, administrator al unei firme din Craiova, nu deţinea niciun fel de documente legale de provenienţă sau transport pentru produsele menţionate”, a declarat comisar-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Femeia în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei, şi, totodată, poliţiştii au confiscat întreaga marfă descoperită în autoturism.
 

Mai puteţi citi:

FOTO  Poliţiştii de la Olt, cu armele pe masă de Ziua Porţilor Deschise

Bandă de puştani din Vlădila, hoţi de temut

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite