Prefectul de Olt vrea clarificări de la PSD după autosuspendarea lui Doldurea: „Nu putem acționa doar în baza unor declarații“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul orașului Caracal și președinte al organizației PSD din același oraș, Ion Doldurea, a anunțat că se autosuspendă din calitatea de membru de partid în urma exploziilor de la stația GPL din Crevedia, acolo unde fiul este patron.

Ion Doldurea FOTO Fb PSD Caracal
Ion Doldurea FOTO Fb PSD Caracal

Sunt puternic afectat și îndurerat de tragedia care a zguduit comunitatea locală din Crevedia și transmit întreaga mea compasiune familiilor greu încercate, celor care au rude sau prieteni pe patul de spital și cetățenilor care au avut de suferit de pe urma deflagrației. De asemenea, transmit sănătate și putere celor care sunt în acest moment pe paturile spitalelor și luptă pentru recuperare”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

Prefectul de Olt, Mario de Mezzo, a precizat, pe pagina sa de Facebook, că a cerut clarificări de la PSD Olt despre statutul de membru de partid al edilului de Caracal.

Am primit multe întrebări, în ultimele două zile, despre măsurile pe care le voi dispune după declarațiile primarului din Caracal despre autosuspendarea sa din PSD. Este important de precizat că nu putem acționa doar în baza unor declarații publice, drept care, am solicitat de la PSD Olt, clarificarea statutului calității de membru al domnului primar al Municipiului Caracal. Imediat ce vom avea aceste clarificări vom decide care sunt pașii legali și administrativi pe care suntem obligați să îi facem, astfel încât, în calitatea mea de garant al respectării legii, toate condițiile să fie îndeplinite”, a precizat prefectul, pe pagina sa de Facebook.

Mario De Mezzo (46 ani) este fost jurnalist, „născut, crescut în Slatina”, cu bunic italian, însă în ultimii ani activitatea sa s-a derulat preponderent în București. Ocupă, de altfel, și funcția de vicepreședinte al organizației PNL Sector 5, fiind menționat chiar ca potențial candidat pentru funcția de primar al acestui sector.

Cine este patronul depozitului GPL de la Crevedia

Firma de GPL din Crevedia, județul Dâmbovița, unde s-au produs, sâmbătă seară, două explozii puternice, în urma cărora au suferit arsuri 57 de persoane și una a murit, aparține fiului primarului PSD din Caracal.

Potrivit sursei citate, firma de GPL la care s-a produs explozia din Crevedia, soldată cu zeci de răniți, se numește Flagas SRL și i-ar aparține fiului primarului PSD din Caracal.

Acționarii firmei Flagas SRL sunt Ionuț Daniel Doldurea (51%) si Cosmin Ionuț Stinga (49%), potrivit Termene.ro.

Ionuț Daniel Doldurea este fiul primarului PSD din Caracal, Ion Doldurea.

Cifra de afaceri a firmei Flagas SRL pe 2022 a fost de peste jumătate de miliard de lei, mai precis 595 de milioane de lei. Iar profitul pe 2022 s-a cifrat la 32 de milioane de lei.

Ionuț Daniel Doldurea este și administrator al firmei.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite