Cine este patronul depozitului GPL de la Crevedia, unde au avut loc mai multe explozii soldate cu un mort și 57 de răniți

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firma de GPL din Crevedia, județul Dâmbovița, unde s-au produs, sâmbătă seară, două explozii puternice, în urma cărora au suferit arsuri 57 de persoane și una a murit, aparține fiului primarului PSD din Caracal, potrivit g4media.ro.

Incendiu devastator în Crevedia FOTO Inquam Photos/Octav Ganea
Incendiu devastator în Crevedia FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

Potrivit sursei citate, firma de GPL la care s-a produs explozia din Crevedia, soldată cu zeci de răniți, se numește Flagas SRL și i-ar aparține fiului primarului PSD din Caracal.

Acționarii firmei Flagas SRL sunt Ionuț Daniel Doldurea (51%) si Cosmin Ionuț Stinga (49%), potrivit Termene.ro.

Ionuț Daniel Doldurea este fiul primarului PSD din Caracal, Ion Doldurea.

Cifra de afaceri a firmei Flagas SRL pe 2022 a fost de peste jumătate de miliard de lei, mai precis 595 de milioane de lei. Iar profitul pe 2022 s-a cifrat la 32 de milioane de lei.

Ionuț Daniel Doldurea este și administrator al firmei.

Primarul din Crevedia a declarat sâmbătă că firma funcționa chiar și după ce avizul îi fusese retras.

În urma exploziilor de la Crevedia, în care trei mii de locuitori au fost evacuați de pe o rază de 700 de metri, s-au înregistrat 46 de victime - localnici și forțe de ordine. Autoritățile din Dâmbovița au activat Planul Roșu de Intervenție.

La acest moment, după ultimele informații, în spitalele din Bucureşti au fost aduse 46 de persoane rănite în urma exploziilor care au avut loc, sâmbătă, la staţia GPL din Crevedia, judeţul Dâmboviţa.

La Spitalul "Bagdasar-Arseni" sunt 11 pacienţi, dintre care trei intubaţi, la Spitalul Universitar - patru pacienţi, la Spitalul de Arşi - patru pacienţi, unul fiind intubat, iar la Floreasca sunt 27 de persoane rănite, dintre care patru intubate, în total, 46 de victime, a informat, sâmbătă seară, Guvernul.

Cisternele GPL care au explodat ar avea o capacitate de 10.000 de litri.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite