Post nou de jandarmi la Piatra-Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria oraşului Piatra-Olt, în colaborare cu Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Olt, au înfiinţat un post nou de jandarmi în localitate pentru asigurarea unei intervenţii mai prompte în zonă.

Noua structură va răspunde de alte cinci localităţi: Găneasa, Pleţoiu, Cârlogan, Strejeşti şi Grădinari. Potrivit informaţiilor cpt. Emanuel Botan din cadrul IJJ Olt, Grupa de Jandarmi, Supraveghere şi Ordine Publică Piatra-Olt are în componenţă zece jandarmi, subunitatea funcţionând în incinta sediului Poliţiei din localitate.
„Prin înfiinţarea acestei noi structuri vom încerca să asigurăm o mai bună gestionare a situaţiei operative din zona de competenţă a Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, scopul final constând în creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor şi intervenţia operativă la solicitările acestora”, a spus Botan. IJJ Olt Olt mai are subunităţi dislocate în alte şapte localităţi din judeţ: Caracal, Corabia, Balş, Drăgăneşti-Olt, Scorniceşti, Potcoava şi Osica de Sus. Autorităţile locale speră ca noua unitate de jandarmi să ajute la reducerea fenomenului infracţional şi contravenţional din zonă, multe scandaluri având loc în cadrul numeroasei comunităţi de romi din apropiere.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite