Poliţistul care s-a împuşcat în cap era în casă cu alţi doi membri ai familiei. Ce spun medicii despre starea sa de sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţistul în vârstă de 31 ani care a încercat, duminică, 13 octombrie 2019, să-şi pună capăt zilelor în casa socrilor săi nu era singur în încăpere, rudele fiind cele care au solicitat ajutorul medicilor.

Alexandru Badiu, poliţistul în vârstă de 31 ani, care s-a împuşcat, duminică după-amiaza, 13 octombrie 2019, în cap cu pistolul din dotare, era în acel moment în casă cu soţia sa şi cu cumnatul, cel din urmă fiind cel care a apelat la 112, solicitând ajutor medical. Conform surselor apropiate anchetei, poliţistul ar fi luat decizia să-şi pună capăt zilelor după o ceartă cu soţia. Cei doi s-au căsătorit în septembrie 2017.

Tânărul, originar din zona Bârlad, are mai puţin de doi ani vechime în profesia de poliţist. În urmă cu aproximativ o lună a fost transferat în judeţul Olt, din judeţul Timiş. În prezent era ajutor de şef de post la Corbu, desfăşurându-şi activitatea alături de alţi trei poliţişti la postul din localitate.

Primarul comunei Corbu a declarat că reuşise să-i găsească poliţistului şi o gazdă în comună, având în vedere faptul că acesta făcea naveta de la Caracal, localitate situată la aproximativ 100 kilometri de Corbu. „Îi găsisem o gazdă, dar n-a stat acolo decâr de vreo două ori, fără soţie“, a spus primarul Constantin Dinuţ.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal investighează împrejurările în care poliţistul s-a împuşcat. „A fost înregistrat la noi un dosar care are ca obiect infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi uz de armă fără drept. În prezent se efectuează cercetări pentru a se stabili împrejurările comiterii faptei, iar despre persoana vătămată ultimele noastre informaţii sunt că se află internată în Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova“, a declarat procurorul Mihaela Măceşanu.

Starea bărbatului este deosebit de gravă însă, prognosticul medicilor în privinţa şanselor de supravieţuire fiind rezervat. „Pacientul este în aceeaşi stare ca şi la internare: stare extrem de gravă, intubat şi ventilat mecanic, stabil hemodinamic, este pe Terapie Intensivă, pentru Neurochirurgie. Nu se poate opera deocamdată. Prognosticul este unul rezervat“, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului Judeţean Clinic de Urgenţă Craiova, medicul Cristiana Geormăneanu.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite