PNL Olt a stabilit candidaţii pentru Parlament. Aripa „vechiul PNL“ are primul loc şi la Senat, şi la Deputaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Listele pentru alegerile parlamentare de la sfârşitul acestui an sunt aproape bătute în cuie la PNL Olt, a anunţat astăzi preşedintele PNL Slatina, Andrei Iordache, numindu-i pe primii trei ocupanţi ai fiecărei liste.

Niciun nume, cel puţin în această primă fază, impus de la centru pe listele PNL Olt pentru Camera Deputaţilor şi Senat. Candidaturile au fost dezbătute în forurile partidului, iar ierarhia finală s-a stabilit de către o comisie judeţeană, totul fiind fără întoarcere de-abia în momentul în care cele două liste vor fi semnate de co-preşedinţii de la nivel naţional.

Lista pentru Camera Deputaţilor o deschide preşedintele PNL Olt, Gigel Ştirbu, deputat şi în această legislatură, acesta fiind urmat de primarul Balşului, Mădălin Teodosescu, şi de primarul comunei Studina, Marian Vasile. Pentru Senat, primul pe listă este Ion Moisescu, urmat pe locul 2 de Siminica Mirea, consilier judeţean,  fosta şefă a PDL Olt. Pe locul 3 figurează preşedintele PNL Slatina, Andrei Iordache, cel care a menţionat şi faptul că obiectivul pe care şi l-a propus PNL Olt la alegerile parlamentare este obţinerea a 35% din voturile alegătorilor din judeţ.

CITIŢI ŞI: Liberalii cer demisia şefului PNL Olt. PSD a câştigat în judeţul Olt 84,82% din primării, cel mai categoric scor din ţară

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite