Percheziţii la hoţi de componente de cale ferată din Drăgăneşti-Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La domiciliile suspecţilor au fost descoperite dovezi clare ale infracţiunilor acestora...
La domiciliile suspecţilor au fost descoperite dovezi clare ale infracţiunilor acestora...

Două persoane au fost luate “pe sus”, miercuri – 5 martie, de către poliţişti de la Biroul de Poliţie Transporturi Feroviare Olt din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie după ce au fost identificaţi ca fiind autori ai mai multor furturi de componente de cale ferată. Oamenii legii cu desfăşurat percheziţii la domiciliile celor doi suspecţi şi au descoperit dovezi ale faptei comise de către aceştia.

De fapt, poliţiştii Biroului de Poliţie Transporturi Feroviare Olt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt au acţionat în baza unor mandate emise de Judecătoria Caracal în aceeaşi zi de miercuri – 5 martie. Având sprijinul colegilor de la Secţia 7 Poliţie Rurală din comuna Dăneasa şi de la Postul de Jandarmi din oraşul Drăgăneşti-Olt, autorităţile au efectuat patru percheziţii domiciliare pe raza celor două localităţi menţionate la tot atâtea persoane cu vârste cuprinse între 38 şi 51 de ani, bănuite că au sustras traverse de cale ferată. 

“Cu ocazia percheziţiilor derulate au fost descoperite un număr de 25 traverse din lemn despre care se presupune că fac parte dintr-un total de 97 traverse sustrase, la data de 1 martie, din staţia C.F.R. a oraşului Drăgăneşti-Olt, la care se adaugă încă 32 traverse de beton. În urma cercetărilor întreprinse s-a stabilit că suspecţi de comiterea faptelor amintite sunt doi bărbaţi din Drăgăneşti-Olt şi din comuna Dăneasa, cu vârste de 38 ani şi, respectiv, 45 de ani”, a precizat comisar-şef Mariana Tudor, purtător de cuvânt interimar al IPJ Olt.

Celor doi suspecţi le-au fost întocmite dosare penale şi sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Cercetările continuă cu persoanele bănuite în stare de libertate.

Mai puteţi citi:

Cămătari din Corabia şi Gârcov-Olt, “umflaţi” cu mascaţii

VIDEO  Accident de circulaţie la Făgeţelu-Olt: una dintre victime, transportată cu un elicopter SMURD la spital

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite