Patru tronsoane de drum rămân închise în judeţul Olt. A crescut numărul celor fără adăpost care caută un pat cald

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai multe dintre tronsoanele de drum închise în cursul zilei de luni, 26 februarie 2018, au fost redeschise marţi, astfel că astăzi, la ora 9,00, s-au raportat ca fiind în continuare închise circulaţiei patru tronsoane de drum judeţean.

Două dintre tronsoane sunt în partea de sud a judeţului – DJ 544 A Vârtopu – Vădastra şi DJ 604 Bucinişu – Obârşia, dar închis era, miercuri-dimineaţa, şi DJ 546  Potcoava – Perieţi şi DJ 546 E Teslui – Oporelu – Mieşti.

Noapte de marţi/miercuri a trecut, în schimb, fără evenimente deosebite, nu s-au mai înregistrat persoane surprinse în mijlocul zăpezii, pe drumurile închise, şi nici cazuri medicale la care să nu se răspundă în timp util.

Pe de altă parte, numărul persoanelor fără adăpost care se adresează centrelor temporare a crescut. La Slatina, în noaptea precedentă au ajuns 12 persoane, cu două peste capacitatea adăpostului improvizat, dintre care patru femei. La sosirea în centru un asistent medical a realizat triajul epidemiolog, le-a măsurat tensiunea etc. Oamenii străzii au primit un ceai cald şi o gustare, părăsind, ca în fiecare dimineaţă, centrul ce târziu la ora 7,00.

Astăzi se aşteaptă şi decizia conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean cu privire la reluarea cursurilor în şcolile din judeţ, după ,ce luni, 26 februarie 2018, printr-o decizie a consiliului de administraţie s-a hotărât suspendarea cursurilor de luni după-amiază, până joi, 1 martie.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite