Oltean înşelat la “alba-neagra”, la Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi sunt cercetaţi în stare de libertate pentru că reuşit să fraierească un cetăţean din comuna Perieţi, judeţul Olt, la un joc “alba-neagra” pe raza municipiului Slatina. Victima celor doi a pierdut la jocul menţionat 150 de euro.

Cetăţeanul a alertat autorităţile doar după ce a pierdut suma anterior menţionată. Florea R. a sunat la numărul de telefon 112 şi a reclamat faptul că, vineri – 22 martie, a fost acostat de doi bărbaţi în zona pieţei Zahana şi atras să participle la o serie de jocuri “alba-neagra”. Pe baza sesizării, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Slatina i-a descoperit şi identificat, în zona unei staţii PECO, pe cei doi amatori de înşelătorii.

Aceştia sunt Constantin F., în vârstă de 55 ani, din municipiul Slatina, şi Dorel R., de 47 ani, din municipiul Bucureşti. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

"Celor doi suspecţi le-au fost întocmite dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de organizare a de jocuri clandestine a căror rezultate pot fi influenţate prin dexteritatea mânuitorului, mijloacelor de joc în scopul obţinerii unor venituri", a precizat Claudia Radu, responsabil relaţii mass-media IPJ Olt.
 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite