Olt: Un tată şi-a găsit copilul de 14 ani electrocutat pe un câmp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrul minorului a fost găsit chiar de propriul tată....
Cadavrul minorului a fost găsit chiar de propriul tată....

O tragedie a spulberat, sâmbătă – 22 septembrie, liniştea unei familii din comuna Verguleasa, judeţul Olt. Capul familiei şi-a găsit unul dintre copii, respectiv băiatul de 14 ani, mort pe un câmp din apropiere. Minorul plecase cu caprele la păscut şi nu s-a mai întors acasă, fapt ce a atras neliniştea familiei, iar tatăl a plecat în cautarea acestuia. Poliţiştii încearcă acum să stabilească exact împrejurările în care

Tragedia s-a petrecut sâmbătă după-amiază. Un sătean din comuna Verguleasa, judeţul Olt, angajat ca operator în cadrul Parcului Petrolier nr. 14 Cucuieţi de pe raza localităţii menţionate, era de serviciu. La un moment dat, acesta şi-a văzut un consătean care tocmai îşi găsise fiul de 14 ani electrocutat pe un pod metalic suspendat, anexă a unui transformator electric de înaltă tensiune cu 20.000 volţi ce aparţinea firmei proprietare a parcului petrolier amintit mai sus. Operatorul a anunţat imediat poliţia.
   
„În urma cercetărilor efectuate ulterior, colegii mei au stabilit că minorul a plecat de la domiciliu în jurul orelor 16.00 cu caprele la păscut în zona unde a fost găsit decedat. Din informaţiile primite de la părinţi am aflat şi că băiatul obişnuia să se urce în copaci sau pe clădiri”, a declarat comisar-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului minorului.



Ai aflat ceva interesant, ai un pont ori ai pozat sau filmat ceva ?... Scrie-ne pe adevarul_de_slatina@yahoo.ro !

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite