O minoră gravidă de la Olt a încercat să-şi ia viaţa înghiţind medicamente de inimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra mămică a fost transferată la Bucureşti cu un elicopter SMURD...
Tânăra mămică a fost transferată la Bucureşti cu un elicopter SMURD...

Cadrele medicale de la Spitalul Judeţean din Slatina au fost puse la grea încercare în cursul zilei de luni după ce, la numai 16 ani, o minoră însărcinată din comuna Corbu, judeţul Olt, a încercat să-şi pună capăt zilelor ingerând mai multe pastile. Din fericire, aceasta a fost găsită la scurt timp în apartamentul din Slatina unde s-a petrecut incidentul şi transportată în stare critică la spital.

Întâmplarea a avut loc, în fapt, în cursul după-amiezii de duminică, 14 iulie. Minora, deja mamă a unui copil de 11 luni şi însărcinată cu un al doilea copil, locuia împreună cu concubinul ei originar din comuna Sârbii Măgura într-un apartament amplasat în Blocul 2 de pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza din municipiul Slatina. Duminică după-amiază, tânăra mămică a încercat să se sinucidă înghiţind mai mult pastile hipertensive dintr-un flacon din cauza situaţiei dificile în care se află, aceasta provenind dintr-o familie dezorganizată, cu părinţi plecaţi la muncă peste hotare.

Din fericire, aceasta a fost găsită de membrii familiei la scurt timp după ce înghiţise pastilele, acuzând dureri abdominale acute şi greţuri. Fata a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean din Slatina direct la Terapie Intensivă. Deşi aici a fost stabilizată, medicii au decis să o transfere de urgenţă în Capitală cu un elicopter SMURD.

Transferul propriu-zis a avut loc în cursul zilei de luni, elicopterul în cauză aterizând pe locul obişnuit în astfel de situaţii, respectiv la stadionul “1 Mai” de la marginea oraşului. Tânăra mămică a fost transportată pe calea aerului la Spitalul Floreasca.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite