Video O mașină a luat foc în mers, pe Drumul Expres Craiova - Pitești. Ocupanții au ieșit la timp din autoturism VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autoturism a luat foc în timp ce rula pe Drumul Expres Craiova-Pitești, în județul Olt. Persoanele care se aflau în mașină au ieșit la timp, însă mașina s-a făcut scrum.

Evenimentul rutier s-a produs joi, 14 septembrie 2023, pe drumul Expres Craiova-Pitești, pe sectorul dat în folosință între Balș și Slatina. 

Autoturismul s-a făcut scrum FOTO: martor
Autoturismul s-a făcut scrum FOTO: martor

Pompierii Gărzii Balș, cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, au intervenit pe Drumul Expres, la kilometrul 19, pentru stingerea unui incendiu de autoturism. În momentul izbucnirii incendiului în autovehicul se aflau două persoane, care s-au evacuat în siguranță.  La sosirea echipajelor, vehiculul ardea generalizat”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Pompierii au avut nevoie de aproximativ 20 de minute pentru a-și duce misiunea la bun sfârșit. Autoturismul a fost distrus în totalitate de flăcări.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost o defecțiune în timpul exploatării, au precizat reprezentanții ISU.

Tot joi, 14 septembrie 2023, salvatorii ISU Olt au intervenit pe o stradă din Slatina, unde de asemnea s-a semnalat că un autoturism este riscă să se facă scrum. De data aceasta autoturismul a ars parțial. 

Detașamentul Slatina a intervenit în municipiul Slatina, strada Ecaterina Teodoroiu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Incendiul nu s-a manifestat cu flacără și a afectat, parțial, habitaclul autoturismului. Cauza probabilă a fost un scurtcircuit electric”, au mai precizat reprezentanții pompierilor.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite