Incendiu puternic în Slatina. O hală în care erau depozitate materiale și două autoturisme s-au făcut scrum VIDEO-UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un puternic incendiu a izbucnit în municipiul Slatina, într-un spațiu folosit pentru depozitare. Peste 30 de pompieri au acționat. Au ars materiale depozitate, dar și două autoturisme.

UPDATE ora 23,15 - Focul a fost stins, însă toate bunurile aflate în interior, printre care și două autoturisme, s-au făcut scrum. În hala care a luat foc era amenajat și un spațiu de locuit.

Hala cu suprafața de aproximativ 300 de metri pătrați și bunurile din interior au ars în totalitate. În acest moment se lucrează pentru îndepărtarea efectelor negative. Pe timpul nopții se va asigura locul evenimentului cu o autospecială de stingere. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este în curs de stabilire”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Știrea inițială

Incendiul a izbucnit într-o  hală de pe strada Constructorului în care a funcționat o societate comercială, folosită în prezent ca depozit. Acolo sunt depozitate materiale inflamabile (mase plastice, mobilier, articole textile), dar și două autoturisme, conform pompierilor.

În interior se află două autoturisme și materiale combustibile. Hala are aproximativ 300 de metri pătrați și arde generalizat. La locul evenimentului acționează peste 30 de pompieri, cu cinci autospeciale de stingere (una aparținând SPSU Rivergate Fire), un echipaj SMURD și o autospecială pentru descarcerare”, au precizat reprezentanții inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Deși incendiul arde cu flăcări mari, în acest moment nu mai există pericol de propagare, mai precizează pompierii.

Știre în curs de actualizare.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite