O fetiţă de 5 ani, victimă a unui accident rutier care a avut loc pe un drum din Olt. A fost preluată cu elicopterul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accident olt

Un accident grav a avut loc miercuri, 30 decembrie 2020, pe un drum judeţean din Olt. Patru maşini au fost implicate, o fetiţă de doar cinci ani fiind rănită grav.

Cinci persoane au fost implicate într-un grav accident de circulaţie produs în localitatea Oboga din judeţul Olt. O femeie de 20 ani, din Timişoara, a rămas încarcerată, iar o fetiţă de 5 ani, cu suspiciune de fractură de femur, din localitatea Călui, a fost preluată de elicopterul SMURD Craiova şi transportată la UPU Craiova.

„Pompierii SMURD Balş, cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare şi un echipaj SMURD şi două echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt, au intervenit pe Drumul Judeţean 643, în localitatea Oboga, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. 

În accident au fost implicate patru autoturisme, două aflate în mers şi două parcate, în care se aflau cinci persoane, printre care şi o minoră, în vârstă de cinci ani. O femeie, pasageră într-unul dintre autoturisme, a rămas încarcerată în urma evenimentului. 

Victima, în vârstă de 20 de ani, din Timişoara, a fost extrasă de pompieri cu ajutorul accesoriilor pentru descarcerare şi preluată de echipajul SMURD, conştientă, cu suspiciune de fractură la membrul inferior stâng. Pacienta a fost transportată la UPU Slatina. 

Tot la UPU Slatina a fost transportat şi şoferul unuia dintre autoturisme, cu fractură deschisă la membrul superior stâng. 

Minora, în vârstă de cinci ani, cu suspiciune de fractură de femur, a fost preluată de elicopterul SMURD Craiova, care a aterizat la locul evenimentului şi a fost transportată la UPU Craiova“, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu. Fetiţa, din Călui, se afla în autoturismul condus de tânărul din Timiş.

Poliţiştii care au cercetat la faţa locului evenimentul produs spun că cele două maşini aflate în mers erau conduse de un bărbat de 22 ani, din Timişoara, respectiv de un bărbat de 36 ani, din Călui. Niciunul dintre şoferi nu consumase băuturi alcoolice.

„În accident au fost implicate două autoturisme care se deplasau pe Drumul Judeţean 643 din sensuri opuse, fiind conduse de către un bărbat, de 22 de ani, din municipiul Timişoara,  respectiv de un bărbat, de 36 de ani, din comuna Călui, judeţul Olt. 

Alte două autovehicule, parcate în afara părţii carosabile, au fost avariate în urma coliziunii dintre cele care erau în mişcare. 

Trei pasageri din cele două autoturisme au suferit leziuni şi au fost transportaţi la spital,  printre care un minor, de 5 ani. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Vă recomandăm şi: Concurent de la „Românii au talent“, accidentat grav în apropierea unei treceri de pietoni din Nehoiu VIDEO

Şoferiţă amendată pentru că şi-a cărat soţul beat criţă în portbagaj VIDEO

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite