Şoferiţă amendată pentru că şi-a cărat soţul beat criţă în portbagaj VIDEO

0
0
Sursa Info Trafic Buzau / Facebook
Sursa Info Trafic Buzau / Facebook

Imaginile cu un autoturism din portbagajul căruia ies două perechi de picioare stârnesc un val de reacţii pe Facebook. Postată de câteva zile pe grupul Info Trafic Buzău, înregistrarea a ajuns şi în atenţia poliţiştilor, care i-au găsit imediat pe protagonişti.

La volanul autoturismului se afla o femeie de 40 de ani, din Buzău, iar împreună cu ea se mai aflau încă cinci persoane care fuseseră la o petrecere în seara de Crăciun. 

Din motive încă neclare, doi dintre pasageri, probabil într-o stare avansată de ebrietate, s-au mulţumit cu locuri doar în portbagaj. Unul dintre ”oropsiţii” care nu au mai încăput pe banchetele maşinii era chiar soţul şoferiţei. I-a fost alături cel mai bun amic.

Autoturismul în care cei doi bărbaţi erau căraţi ca nişte saci de cartofi se deplasa din direcţia Arhiepiscopie către Bazar când un şofer aflat în zonă a filmat câteva cadre şi le-a postat pe Facebook.

Poliţiştii din cadrul IPJ Buzău au văzut şi ei imaginile şi au demarat o anchetă. Şoferiţa a fost amendată pentru că a transportat mai multe persoane decât prevede numărul de locuri maxim admis.

   

Mai multe - Buzău

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite