O fetiţă de 12 ani din Balş a plecat la şcoală şi nu a mai revenit acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii continuă căutările pentru a o găsi pe fata din Balş, Georgeta Elvira Cotigă, dispărută marţi - 18 septembrie
Poliţiştii continuă căutările pentru a o găsi pe fata din Balş, Georgeta Elvira Cotigă, dispărută marţi - 18 septembrie

Poliţiştii din judeţul Olt au declanşat procedurile de căutare a unei minore de 12 de ani, din oraşul Balş, care, în cursul zilei de marţi - 18 septembrie, nu s-a mai întors acasă de la şcoală.

Poliţiştii din judeţul Olt desfăşoară activităţi de căutare a unei minore dispărute de la domiciliu. Procedurile au fost declanşate marţi – 18 septembrie, după ce poliţiştii din oraşul Balş au fost sesizaţi de către un locuitor că fiica sa de 12 ani, Georgeta Elvira Cotigă, a plecat spre casă cu mai multe colege de la unitatea şcolară unde învaţau în data de 18 septembrie şi nu a ajuns la domiciliu.

“Ca şi semnalmente ale persoanei dispărute putem menţiona faptul că are o înălţime de 1,60-1,65 metri, constituţie astenică, păr şaten şi lung până la jumătatea spatelui, ochi căprui, faţă prelungă, urechi medii, fără semne particulare. La data dispariţiei, minora era îmbrăcată cu  pantaloni blue-jeans de culoare albastru deschis, tricou de culoare roz cu mânecă scurtă, iar în picioare purta sandale”, a afirmat comisarul-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Poliţiştii fac apel la cei care pot da relaţii despre fată să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie sau să sune la numărul de telefon 112.



Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite