O femeie dintr-o comună olteană a dispărut în urmă cu o săptămână. Vecinii au anunţat Poliţia după patru zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vecinii au văzut-o ultima dată pe femeie în 12 martie 2021
Vecinii au văzut-o ultima dată pe femeie în 12 martie 2021

Poliţiştii din Olt caută o femeie în vârstă de 71 ani, care a dispărut dintr-o comună olteană în urmă cu o săptămână. Vecinii au anunţat la câteva zile dispariţia femeii.

Maria Baicu, în vârstă de 71 ani, a fost văzută ultima dată în 12 martie 2021, însă un vecin a anunţat dispariţia femeii patru zile mai târziu. Persoana dispărută nu are familie.

„La data de 16 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Găneasa, au fost sesizaţi de un bărbat din comuna Oporelu, cu privire la faptul că, la data de 12 martie a.c., vecina sa BAICU MARIA, în vârstă de 71 de ani, ar fi plecat voluntar de acasă şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,70 m, aproximativ 60 de kg, constituţie astenică, ochi căprui, păr alb, drept, tuns mediu, fără semne particulare. La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu vestă maronie, pantaloni negri, papuci albaştri şi fes negru.

Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea acesteia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112“, este mesajul IPJ Olt.

Vă recomandăm şi:

O femeie dispărută de acasă, de trei zile, a fost găsită moartă, într-o pădure din Dâmboviţa

Un brăilean care s-a rătăcit într-o pădure din judeţul Ialomiţa a fost găsit teafăr

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite