O femeie de 41 ani a fost găsită decedată în locuinţă. Leziunea pe care o investighează specialiştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
decedată

O femeie dintr-o comună olteană a făcut astăzi o descoperire macabră, atunci când a mers să-şi viziteze sora, care locuia singură.

Femeia a ajuns la locuinţa surorii sale, din Tufeni, judeţul Olt, în dimineaţa zilei de marţi, 23 martie 2021. A găsit-o pe femeie, pe care o vizita periodic, decedată, aşa că a anunţat Poliţia.

„În această dimineaţă,  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că o femeie, de 41 de ani, din comuna Tufeni, a fost găsită decedată în locuinţă., 10.00 

Poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Potcoava, împreună cu poliţişti criminalişti s-au deplasat de îndată la faţa locului. La examinarea exterioară a cadavrului nu au fost observate urme de violenţă, cu excepţia unei leziuni la nivelul ochiului drept, posibil produsă de animale“, a comunicat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu. Medicii legişti au ridicat trupul femeii şi urmează să-l expertizeze medico-legal.

Femeia era cunoscută cu afecţiuni medicale. În cauză a fost deschis un dosar penal şi poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele în care persoana a decedat.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite