O angajată a Casei de Pensii Olt, gravidă, pozitivă la noul coronavirus. Aflată în concediu, şi-ar fi vizitat colegii în săptămâna dinaintea Paştelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie care aşteaptă primul copil, angajată a Casei de Pensii Olt, a fost confirmată cu noul coronavirus. Femeia se afla în concediu de la începutul lunii, însă şi-ar fi vizitat colegii chiar în săptămâna dinaintea Paştelui.

Vestea că angajata Casei de Pensii Olt este tratată pentru Covid-19 a ajuns şi în rândul colegilor ei, care acum sunt mai atenţi ca înainte la eventualele simptome. Asta pentru că angajata, care se afla în concediu de la începutul lunii aprilie, i-a vizitat la locul de muncă în săptămâna dinaintea Paştelui, trecând prin mai multe birouri. Avea simptomele unei răceli, motiv pentru care ar fi şi mers la medicul de familie pentru un consult de specialitate. 

„Colega noastră era în concediu de la 1aprilie, trebuie să nască. Este adevărat că a fost confirmată cu coronavirus. Nu ştiu de unde s-ar fi produs contaminarea. La nivelul instituţiei noastre nu avem probleme, nu se face anchetă epidemiologică. Ştim că este transferată la o unitate medicală de rang superior, dar nu ştim sigur dacă Bucureşti sau Craiova. Este primul copil, nu mai are alţii”, a declarat Iulian Smarandache, directorul CJP Olt, pentru 10News.

Suspiciunea este că femeia s-ar fi putut infecta prin intermediul soţului său, care prin prisma serviciului intră în contact cu multe persoane. Colegii de serviciu ai femeii spun însă, sub protecţia anonimatului, că nici acesta nu ar fi fost încă testat. Autorităţile nu au comunicat până la această oră pe marginea situaţiei create.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite