Milcov, a cincea comună din Olt care rămâne fără primar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eugen Cîrjan, primarul comunei Milcov din judeţul Olt, a demisionat din funcţie. Aflat la primul mandat din partea PSD. Actele au ajuns ieri la Prefectura Olt şi, în cursul zilei de astăzi, urmează să fie emis ordinul prefectului judeţului prin care va fi anunţată oficial încetarea mandatului lui Eugen Cîrjan. Milcov este a cincea localitate din judeţ care, la acest moment, nu are primar.

Se pare că motivele care l-au determinat pe Eugen Cîrjan să îşi întrerupă mandatul de primar sunt de sănătate. Surse apropiate fostului edil din Primăria comunei Milcov spun că acesta ar fi renunţat la funcţie pentru a se întoarce în mediul privat ca director la o cunoscută firmă de asigurări. Atribuţiile funcţiei de primar vor fi preluate de către viceprimarul Marin Dorobanţu, coleg de partid cu fostul edil al localităţii.

Demisia primarului nu este prima înregistrată la Primăria Milcov. În urmă cu doar câteva săptămâni, secretarul instituţiei a renunţat şi el la acest serviciu, orientându-se tot către mediul privat. De asemenea, de luna viitoare, şi contabila instituţiei va renunţa la acest job pentru unul mai bine plătit din privat.

Milcov este cea de-a cincea localitate din judeţul Olt ce rămâne fără primar, după Brebeni (al cărei primar nu şi-a mai putut continua mandatul tot din motive medicale), Sprâncenata şi Coteana (ai căror primar au decedat), dar şi Slatina, al cărui edil (Minel Prina) a fost suspendat temporar din funcţie de Prefectura Olt fiind arestat la domiciliu într-un dosar de corupţie în care este cercetat pentru complicitate la infracţiunea de trafic de influenţă, alături de predecesorul său, Darius Vâlcov.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite