Mascaţii în acţiune: percheziţii în patru localităţi din Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

La această oră au loc percheziţii în patru localităţi din judeţul Olt, respectiv la Slatina, Potcoava, Osica şi Iancu Jianu. Acţiunea este derulată de către poliţişti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, Biroul Arme-Explozivi-Substanţe Periculoase, Serviciul de Investigaţii Criminale şi „mascaţii” din cadrul IPJ Olt Olt.

Poliţişti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, Biroul Arme-Explozivi-Substanţe Periculoase, Serviciul de Investigaţii Criminale, Poliţia Municipiului Slatina şi „mascaţii” de la Serviciul de Intervenţie Rapidă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt desfăşoară, în acest moment, nu mai puţin de 27 de percheziţii pe raza celor patru localităţi din judeţ menţionate anterior.

„Percheziţiile au loc la sedii de firme şi locuinţe din localităţile Slatina, Potcoava, Osica şi Iancu Jianu. Acţiunea se desfăşoară în vederea probării activităţii infracţionale a mai multor persoane suspectate de evaziune fiscală, spălare de bani, deţinere ilegală de arme letale şi neletale, sau furturi de componente de şi din auto”, a declarat comisar-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Mai multe persoane urmează a fi duse la audieri la sediul IPJ Olt după finalizarea descinderilor.


Vom reveni cu detalii !


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite