Marţi se reiau cursurile şcolare în judeţul Olt

0
0

Elevii din judeţul Olt se vor întoarce, de mâine, la şcoală. Aceasta este decizia autorităţilor judeţene în urma retragerii codurilor de viscol şi ninsori ce au stăpânit Oltul în week-end-ul care tocmai s-a încheiat. Prefectura Olt a fost de acord cu recomandarea reprezentanţilor Inspctoratului Şcolar Judeţean ca orele să fie reluate de marţi, 28 ianuarie.

Decizia revenirii elevilor din judeţ la cursuri a fost luată după consultarea tuturor directorilor de unităţi şcolare gimnaziale şi liceale din judeţ, ce au comunicat conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt că orele pot fi reluate.

“În urma consultării cu directorii şcolilor şi reprezentanţii comunităţilor locale din judeţ, mâine  - 28 ianuarie, vor fi reluate cursurile în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Olt”, a declarat Mirela Paraschiv, purtător de cuvânt al IŞJ Olt.

Reamintim că judeţul Olt s-a aflat, în week-end-ul care a trecut, sub incidenţa unui cod galben, transformat, ulterior, în cod portocaliu de viscol şi ninsori, ce a obligat autorităţile să suspende cursurile şcolare pentru ziua de luni – 27 ianuaurie.

Mai puteţi citi:

FOTO  Primele urmări ale viscolului la Olt: maşini avariate la Slatina, o altă maşină căzută în râpă la Scorniceşti

Cod portocaliu de viscol şi ninsori la Olt

Slatina


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri