Examenul auto, suspendat din cauza zăpezii la Turnu Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Examenele pentru obţinerea permiselor de conducere au fost suspendate luni. Măsura a fost luată din cauza condiţiilor meteorologice improprii pentru susţinerea probei practice. Examenele vor fi reprogramate.

Căderile masive de zăpadă din ultima perioadă suspendă probele practice pentru obţinerea permisului auto. Niciun cursant din Mehedinţi nu a putut susţine examenul în cursul zilei de luni.

Vremea rea şi circulaţia în condiţii de iarnă i-a determinat  pe reprezentanţii Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Mehedinţi să suspende luni examenele practice.

Mai mult, din cauza traficului îngreunat de ninsoarea căzută în ultimele zile, şcolile de şoferi sunt sfătuite să îşi suspende temporar cursurile de pregătire practică.

Inspectorul principal Dorinel Nache din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Mehedinţi, a precizat că în funcţie de evoluţia vremii urmează să se stabilească dacă în cursul zilei de marţi se vor relua examenele.

Cei care urmau să fie examinaţi la proba practică pentru obţinerea permisului auto vor fi reprogramaţi. Aspiranţii la un permis auto vor putea să susţină în această perioadă proba teoretică conform programărilor existente.

Citiţi şi:

Peste 10.000 de prahoveni nu au electricitate. Două drumuri naţionale închise, examenele de permis auto suspendate

Se suspendă examenul auto. Proba practică va fi reprogramată

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite