Mama bebeluşului descoperit într-o casă părăsită are 40 ani. Îşi îngrijea copilul departe de ochii cunoscuţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii şi procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş  o audiază pe femeia care şi-a lăsat copilul de trei zile într-o casă părăsită din comuna Morunglav.

Mama bebeluşului descoperit într-o casă părăsită de pe raza localităţii Morunglav a fost identificată şi este audiată. Este o femeie în vârstă de 40 ani, Tatiana Truţă, care le-ar fi spus anchetatorilor că a născut duminică, însă femeia nu este foarte coerentă. Şi-a ascuns copilul, pentru că i-ar fi fost ruşine de fiica sa. Îl îngrijea pe nou-născut în casa părăsită, departe de ochii cunoscuţilor. Copilul a fost descoperit îmbrăcat, acoperit într-o pătură, însă imobilul este neîncălzit, motiv pentru care medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina au constatat că băieţelul a suferit o hipotermie. 

„Astăzi,  31 ianuarie, am fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul că intr-o casă abandonată de pe raza comunei Morunglav, judeţul Olt,  a fost găsit un bebeluş abandonat.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Bals s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că un bebeluş, de 3 zile, a fost abandonat într-o cutie din carton. Bebelusul era în viaţă,  îmbrăcat si învelit cu o pătură.  A fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital pentru investigaţii. 

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat-o pe mama acestuia, o femeie de 40 de ani, din localitate, văduvă, cu doi copii. Femeia, care a spus că nu şi-a dat seama că e însăcinată, lucrează în domeniul medical, fiind infirmieră în cadrul Spitalului Orăşenesc Balş.

Cercetările continuă sub supravegherea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bals pentru stabilirea situaţiei de fapt“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ OLt, Alexandra Dicu.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite