Îngrijitorul unei şcoli din Olt s-a spânzurat. Primar: „Am rămas foarte surprins, credeţi-mă, era un băiat foarte popular“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul se afla în concediu medical FOTO: Arhivă
Bărbatul se afla în concediu medical FOTO: Arhivă

Un bărbat dintr-o comună olteană a fost găsit atârnând în ştreang, marţi-dimineaţa, vestea luând prin surprindere pe toată lumea.

Bărbatul avea, conform primarului localităţii, 54 de ani şi lucra de mulţi ani ca îngrijitor la şcoala gimnazială din localitatea de domiciliu, Brebeni, judeţul Olt. Acesta a fost găsit spânzurat în dimineaţa zilei de marţi, 13 noiembrie 2018.

Bărbatul locuia în prezent doar cu mama sa, soţia şi cele două fiice plecând, în urmă cu doar câteva săptămâni, la muncă în Austria.
„Am rămas surprins, credeţi-mă, era un băiat foarte popular. Avea 54 ani, dar, culmea, el şi-a luat concediu medical, mi-a spus directoarea de la şcoală că în ultima vreme era mai abătut. S-a simţit rău, a avut tensiunea cam mare... Nu pot să ştiu ce s-a întâmplat, n-aş vrea să vorbesc aşa.... Era glumeţ, era vorbăreţ...“, a declarat primarul localităţii, Marian Ivan.

„În urma unui apel prin SNUAU 112, prin care a fost sesizată o sinucidere, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Brebeni s-au deplasat de îndată la faţa locului în vederea efecturării de verificări. Se pare că bărbatul, de 50 ani, din comuna Brebeni, s-ar fi sinucis prin spânzurare“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite