O octogenară internată la spitalul din Bârlad a murit după ce s-a aruncat de la etaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
spital nou barlad

O femeie de 83 de ani a murit duminică dimineaţă la Spitalul Municipal de Urgenţă din Bârlad după ce s-a aruncat de la etajul întâi al unităţii medicale, unde era internată.

 Octogenara a fost găsită inconştientă lângă clădirea spitalului în stare de hipotermie în jurul orei 5.00. Prezenta multiple traumatisme şi fractură de femur. În timp ce cadrele medicale o transportau în sala de investigaţii, pentru efectuarea computerului tomograf, pacienta a intrat în stop cardio respirator, iar manevrele de resuscitare au fost fără răspuns.

Potrivit reprezentanţilor spitalului din Bârlad, bătrâna suferise un accident vascular cerebral şi era de două zile internată la Secţia Neurologie. 

”Pacienta primea  tratament  pentru AVC, dar avea şi o agitaţie psihomotorie şi i se administra tratament si pentru această agitaţie. Medicul curant a luat toate măsurile  ca ea să fie supravegheată. A fost şi  imobilizată prin metodele specifice, dar cu toate acestea, la orele 5.00 dimineaţă în urma unui acces de agitaţie psihomotorie, s-a aruncat pe geam. Femeia este din comuna Ciocani şi a decedat la CPU în scurt timp după ce a fost adusă de Ambulanţă. Se fac cercetări atât de către poliţie cât şi în cadrul spitalului pentru a se afla cine este vinovat de producerea incidentului”, a precizat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite