Incendiu la un magazin din Slatina. A ars o mare cantitate de marfă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu puternic a izbucnit, în jurul prânzului, la un magazin de cartier, până la intervenţia pompierilor arzând o mare cantitate de marfă.

IEvenimentul s-a produs duminică, 3 septembrie 2017, la Slatina, judeţul Olt, în cartierul din vecinătatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, pe strada Trandafirilor, la un magazin de cartier situat într-un fost punct termic. Cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit electric produs în depozitul magazinului, situat la mansardă, mai multe produse inflamabile au luat foc, arzând în bună parte până la sosirea pompierilor.

image

Detaşamentul Slatina din cadrul ISU Olt a intervenit timp de peste 40 de minute, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, după lichidarea incendiului acţionând pentru degajarea bunurilor care au scăpat de furia flăcărilor. Au ars materiale de întreţinere şi curăţenie şi foarte multe bax-uri de hârtie igienică şi role de bucătărie. Tot la mansardă se afla şi contorul electric. Din fericire, spun reprezentanţii ISU Olt,  incendiul nu s-a propagat şi la berăria din imediata vecinătate.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite