Hoţi surprinşi la furat de ţiţei în comuna Corbu-Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbaţii au fugit la vederea patrulei de poliţişti, fiind prinşi la scurt timp
Bărbaţii au fugit la vederea patrulei de poliţişti, fiind prinşi la scurt timp

Poliţiştii din comuna Corbu, judeţul Olt, au prins în flagrant două persoane care încercau să sustragă produs petrolier de pe raza localităţii unde se află o sondă. Acum, ei riscă să primească o pedeapsă ce poate merge până la şapte ani închisoare.

Poliţişti din cadrul postului de poliţie din comuna Corbu, judeţul Olt, au surprins două persoane în timp ce sustrăgeau ţiţei de la o sondă, în cursul zilei de marţi – 18 septembrie, în timp ce executau serviciul de patrulare pe raza localităţii.

“Forţele de ordine au prins în flagrant pe numiţii Florin C.,  de 36 ani, şi Florin M., de 25 ani, ambii din comuna Corbu, satul Milcoveni, judeţul Olt, care sustrăgeau produs petrolier (ţiţei, n.a.) de la Sonda nr. 454 situată în Câmpul Petrolier Ciureşti, din zona Parc 9 Milcoveni ce aparţine unei societăţi comerciale de produse petroliere. La vederea patrulei, cei doi au fugit, abandonând calul şi căruţa în care se aflau o motopompă, patru butoaie a 220 litri fiecare, pline cu ţiţei şi două furtunuri  din cauciuc”, a declarat comisar-şef Claudia Radu, responsabil relaţii mass-media IPJ Olt.

Oficialul IPJ Olt a precizat că prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate. Celor doi suspecţi li s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Ei riscă acum pentru fapta lor închisoarea până la şapte ani.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite